Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ:





Αγαπητέ κ. Κοτρώνη,
Σε μια τακτική απίστευτου πολιτικού αμοραλισμού, στρεψοδικώντας συστηματικά, προσπαθείτε να παρουσιάσετε τα αποτελέσματα της δικής σας ανεπάρκειας ως έργο του πολιτικού σας αντιπάλου, χωρίς να έχετε απολύτως κανένα στοιχείο στα χέρια σας που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο. 
Είναι απίστευτη ακροβασία της λογικής να προσπαθείτε, ενώ δημόσια σας έχουν δοθεί πολλαπλά διαβεβαιώσεις, να εμπλέξετε ολόκληρη την παράταξη ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ σε ένα απίστευτα κακόγουστο σενάριο μόνο και μόνο για να καλύψετε δικά σας λάθη χειρισμών και ανεπίτρεπτες παραλήψεις. ΨΕΥΔΕΣΤΕ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ασύστολα κ. Κοτρώνη με ένα τρόπο που προκαλεί κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο που θέλει να πλησιάσει το θέμα με την απλή λογική.  
Και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι  χρησιμοποιείτε επίσημα την ιστοσελίδα, επιστολόχαρτα και σφραγίδες του θεσμού που έχετε δώσει όρκο να υπηρετείτε, για να συκοφαντήσετε τον αντίπαλο σας και να πείσετε τους συμπολίτες μας για τους παράλογους ισχυρισμούς σας. Εμείς κ. Κοτρώνη μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον κόσμο της Ύδρας και να ορκιστούμε στον λόγο της τιμής μας –η οποία για εμάς εξακολουθεί να σημαίνει πολλά- ότι καμία ανάμειξη δεν έχουμε με μια ιστορία που έχει ξεκινήσει πολλούς μήνες πριν τις εκλογές και αυτό τεκμηριώνεται από τις αναφορές του τύπου στο όλο θέμα από τότε που ξεκίνησε. Εσείς μπορείτε να το κάνετε και να παρουσιάσετε τα στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο και μας ενοχοποιούν;
Και ενώ μια οικογένεια συμπολιτών μας έχει καταφύγει στην δικαιοσύνη, προσπαθείτε να προκαταβάλετε τις όποιες αποφάσεις του δικαστηρίου, υποδαυλίζοντας ένα κλίμα φανατισμού εναντίον της απλά γιατί διεκδικεί το δίκιο της. Και δεν υπάρχει ιερότερο δικαίωμα απ’ αυτό που προβλέπει η δημοκρατία κ. Κοτρώνη για τον κάθε πολίτη, δυνατό ή αδύναμο, πλούσιο ή φτωχό: να μπορεί να αντισταθεί στην αλαζονεία και την έπαρση της οποιαδήποτε εξουσίας και του οποιουδήποτε έχει αναλάβει Δημόσιο αξίωμα και να διεκδικεί την αλήθεια και το δίκιο του.
Μας πιέζετε με συκοφαντίες και παρανοϊκούς ισχυρισμούς όχι απλά να πάρουμε θέση εναντίον τους αλλά και να καταδικάσουμε τους συμπολίτες μας γιατί ζήτησαν την προστασία της δικαιοσύνης, και αυτό αφού εξάντλησαν πριν κάθε μέσο για να έρθουν σε επαφή και διάλογο μαζί σας και εσείς το αποφύγατε με την γνωστή έπαρση που διακατέχει την συμπεριφορά σας.
Και δεν θα το κάνουμε κ. Κοτρώνη, γιατί αυτό είναι δουλειά της δικαιοσύνης η οποία έχει την υπόθεση στα χέρια της και θα πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει την δουλειά της και να εξετάσει όσα η κάθε πλευρά προσκομίσει. Μας το απαγορεύει επιπλέον ο γραπτός και ο ηθικός νόμος αλλά και η συνείδησή μας που δεν την έχουμε ευτυχώς απολέσει.
Αν πράγματι έχετε το δίκιο με το μέρος σας δεν καταλαβαίνουμε προς τι ο όλος αυτός θόρυβος και η λάσπη; Το δικαστήριο θα εξετάσει τα στοιχεία που θα του προσκομίσετε, και αν έχετε δίκιο θα σας δικαιώσει και το έργο θα συνεχιστεί με μερικές μέρες καθυστέρηση. Και μη χρησιμοποιείτε την συγκυρία των εκλογών σαν επιχείρημα, γιατί απλά εσείς επιλέξατε την παραμονή τον εκλογών να οργανώσετε ένα σόου ενώ γνωρίζατε πολύ καλά ότι υπάρχει πρόβλημα και αντιδράσεις στο θέμα και είχατε ειδοποιηθεί με όλους τους δυνατούς τρόπους γι αυτό. Γιατί πρέπει λοιπόν να ωθήσετε τους πάντες σε ένα κυνήγι μαγισσών, εναντίον ανθρώπων που επεδίωξαν να έρθουν σε διάλογο μαζί σας και τους αποτρέψατε επανειλημμένα και το μόνο που προσπαθούν να προστατέψουν είναι αυτό που οι ίδιοι αντιλαμβάνονται σαν ιδιοκτησία τους;
Ο λόγος είναι όμως απλός κ. Κοτρώνη: προσπαθείτε μέσα στον πανικό σας, να διαβάλλεται ένα πολιτικό αντίπαλο που ξέρετε πολύ καλά ότι έχει διαγράψει μια πορεία έντιμα, ξεπερνώντας  με ήθος όλα τα εμπόδια που συνάντησε και ήταν πολλά. Το γεγονός δε ότι το Ελληνικό Κράτος του έχει εμπιστευτεί την διδασκαλία των αξιωματικών του στρατού του δεν μπορεί να έχει γίνει στο πόδι και τυχαία όπως εσείς προφανώς σχεδιάζετε τα έργα και τις ημέρες σας.
Και σας προκαλούμε σε μια ανοιχτή δημόσια συζήτηση οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξετε, ενώπιον των κατοίκων του νησιού, για να καταλάβουν όλοι πως αποδεικνύονται όλα όσα φαιδρά και ανυπόστατα μας προσάπτετε.
Κλείνουμε με μια απλή φράση:
Θα έπρεπε να ντρέπεστε κ. Κοτρώνη.

    Ο συνδυασμός

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου